Digital clock

Wednesday, August 31, 2005

teYL coHOrt 2 M4p+UUM 2003-2009

hAAAhh!! inila bebudak course BED tEYL yang bakal mewarnai dunia pendidikanMalaysia pada masa akan datang...kami semua datang dari planet yang berlainan dandipertemukan di sebuah bukit-Bukit COOMBE di sebuah pulau di Utara malaysia-Pulau Pinang di sebuah institusi Pendidikan Guru yang agak klasik -maktab Perguruan Persekutuan Pulau Pinang..kami akan mendera budak2 skolah rendah seluruh malaysia dengan karenah kami yang pelbagai...tunggu...boring gak selama 6 tahun bersama, tapi mesti sedih bile dekat2 nak abih ngaji nantikan...mesti aku winduw kat korang seme...
Meh aku pekenaikan barisan pejuang, bakal2 teacher merangkap teman seperjuangan aku…..
Barisan paling atas = Nabil(aH), KanaKumaR, AzfaQ, DeLL, ReeeNN, MadDy, SyahIERan, DaRNa, prOf PrabaKarAN, AdeQ mus, Wan TApa dAN si hAImi.
Barisan kedua dari atas = wAn LiZa, DurrRa, AiNa, FarRah, SyeTuL, HusnA, FairUZe, LINda, Che BalqISH, NuRuL huDa, NaNa, Abg WaheeD, AKU(neurule), IkAn, Sue, A’An dan SyAi.
Seterusnya = MEEr, AloNG, ZeiLa, WanY, Huey YInG, TiMAh, NaD, SheEEren, KmaR, Cik wANIe, AdiLAh, IeLa, AyoU, DayANa, ReeNUU, Ruby, GeethA.
Next = Fawwaz, InTan , AleeN, cyKIN, meLLissa, AiMi, Mei MEi, NaviN, gAyA,k-Own, NurehA,Kome FaNa, JUEjue, dan CHIk EjaH.
Bawah skali = LaiLy, KareN, ZamEERa, AzzY, ChinoT, RauDhah, aDIraH, MaS, MIzah, Ayuee, kEYYah, ShirLYnda, NeNe dan Dong LiN.

We all Happy Je duk SIni Tapi kadNG2 gAduh GaK..biaasala tu, ramai pompuan, lelaki plak hamper popous..jgn mare..tapi kalo nak buat ape2 kami tetap bersatu…I love u all..mMMMMuAAhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, August 30, 2005

This Is The Last Time-KEANE

Remember someone?..Listen to this song as it reminds me about a nostalgic memory in my life....maybe it had happened to you too...once...

This is the last time
That I will say these words
I remember the first time
The first of many lies
Sweep it into the corner
Or hide it under the bed
Say these things they go away
But they never do
Something I wasn't sure of
But I was in the middle of
Something I forget now
But I've seen too little of

The last time
You fall on me for anything you like
Your one last line
You fall on me for anything you like
And years make everything alright
You fall on me for anything you like
And I no I don't mind

This is the last time
That I will show my face
One last tender lie
And then I'm out of this place
So tread it into the carpet
Or hide it under the stairs
Say that some things never die
Well I tried and I tried
Something I wasn't sure of
But I was in the middle of
Something I forget now
But I've seen too little of

The last time
You fall on me for anything you like
Your one last line
You fall on me for anything you like
And years make everything alright
You fall on me for anything you like
And I no I don't mind

The last time
You fall on me for anything you like
Your one last line
You fall on me for anything you like
And years make everything alright
You fall on me for anything you like
And I know I don't mind

im not sure but it was a nice feeling..COOL >+_+<

Saturday, August 06, 2005

Pemuja Rahsia-Sheila on 7


Kuawali hariku dengan mendoakanmu Agar kau slalu sehat dan bahagia disana Sebelum kau melupakanku lebih jauh.. Sebelum kau meninggalkanku lebih jauh..
Ku tak pernah berharap kau kan merindukan keberadaanku, Yang menyedihkan ini Kuhanya ingin bila kau melihatku kapanpun, dimanapun Hatimu kan berkata seperti ini..
Reff: Pria ini lah yang jatuh hati padamu Pria ini lah yang kan slalu memujamu Aha.. yeah.. aha.. yeah.. Begitu para rapper coba menghiburku
Aku lah orang yang selalu menaruh bunga Dan menuliskan cinta diatas meja kerjamu Aku lah orang yang kan slalu mengawasimu Menikmati indahmu dari sisi gelapku
Dan biarkan aku jadi pemuja-mu Jangan pernah hiraukan, perasaan hatiku Tenanglah tenang pujaan hatiku, sayang Aku takkan sampai hati bila menyentuhmu
*Chorus: Mungkin kau takkan pernah tau Betapa mudahnya kau untuk dikagumi Mungkin kau takkan pernah sadar Betapa mudahnya kau untuk dicintai
Aku lah orang yang akan selalu memujamu Aku lah orang yang akan selalu mengintai mu Aku lah orang yang akan selalu memujamu Aku lah orang yang akan selalu mengintai mu..
*Chorus
Karna hanya dengan perasaan rinduku Yang dalam padamu, kupertahankan hidup Maka hanya dengan jejak-jejak hatimu Ada arti kutelusuri hidup ini
Selamanya hanya ku bisa memujamu... Selamanya hanya ku bisa merindukanmu
...